Vervuiling of de magnetische verbinding verstoord

Gepubliceerd op 20 augustus 2024 om 22:38

We kennen allemaal onze magneet die bijvoorbeeld onze koelkast versiert met foto's en gekke vormpjes. Een natuurlijk fenomeen geschonken door de aarde en onder wetenschappers bekend als magnetiet. 

Maar waar dient magnetiet voor?  

Boeken schrijven dat er nog geen theorie bestaat over het algemene nut van magneniet, het trekt ijzer aan en is instaat ons de weg te wijzen door middel van het kompas. Maar wat is het nut van het bestaan op de aarde. Het lijkt immers een zinloos iets, waarom zou ijzer door magnetiet verbonden moeten worden, als ijzer op zichzelf al een belangrijk mineraal voor onze aarde is.  

Magnetiet bestaat voor sturing van energie. Energie is immers magnetische geladen en houdt alles in verbinding op onze planeet. Magnetiet dat diepgeworteld in de aarde genesteld zit, zorgt de energie die we vinden die zich in een rijke hoeveelheid verzamelen in onze leylijnen die over de aarde lopen stabiel blijven. Deze leylijnen zorgen voor een balans en de samenhang op onze planeet. Wanneer de energiemassa in een onstabiele fase terecht komt door verstoringen, raakt ook onze aarde verstoort. Hierover later meer.  

Ook is magnetiet een herinnering van onze aarde, het zonnestelsel en het universum dat alles met elkaar verbonden is. Het zijn in elkaar klikkende puzzelstukjes die in samenwerking zorgen dat er in ieder geval een planeet in een zonnestelsel werkt. Elke ster, planeet en ook onze zon bevatten als kern ijzer wat in het vervolg weer door magnetiet met elkaar verbonden wordt.  

Het is een herinnering, een anekdote van moedernatuur en het universum die ons willen vertellen dat alles ééń is en met elkaar verbonden is. Als een samenhangend samenspel.  

Elke kern van alle sterren en planeten, zo ook de zon, bestaat zoals ik zij uit ijzer, welke instaat is door de magnetische velden van magnetiet een magnetische puls aan energie uitzendt. Welke alles met elkaar laten samendraaien.  

Een voorbeeld 

Een voorbeeld hiervan vind je in overduidelijke vorm op onze aarde, dieren bijvoorbeeld en neem de gnoe. Een kudde gnoe gaat waar de hoogste vorm van pulsen aan magnetische velden wordt uitgezonden. Een veld aan energie die ervoor zorgt dat alles groeit en bloeit. Waar gnoe's kunnen grazen en zichzelf kunnen voorzien van de nodige voedingsstoffen om te overleven. Want zonder energie en verzending is er geen groei. Gnoe's trekken dus als het ware niet vanuit de kennis van hun ouders dat er getrokken moet worden na een x aantal periode voor een nieuwe groene plek. Het heeft niks te maken met tijd, het heeft te maken met de aantrekking van die pulsen van energie. Dieren zijn hier door hun natuurlijke overheersende instinct gevoeliger voor dan wij mensen nog kunnen zijn of willen zijn moet ik eigenlijk zeggen.  

Door zendmasten te plaatsen voor een het netwerk van internet en onze telefoonverbindingen worden er verstoringen in deze pulsen veroorzaakt. Hoe krachtiger een zendmast zendt, hoe meer deze in een klap knalt op de puls van het magnetische veld van onze aarde. Die zijn richting hierdoor verliest. Is dit ernstig en gevaarlijk voor het overleven van de planeet? Ja zeker, je ziet door toename van het 5G netwerk bijvoorbeeld dat de aarde alweer in een versnellende vorm in kracht afneemt. Hongersnood, waterrampen, droogte en vuurlinies in grote bosgebieden laten zien dat er een verstoring is aan energie. Het heeft in principe niks te maken met vervuiling, natuurlijk draagt die zeker een grote steen bij. Maar het gaat om de puls aan energie die verstoord wordt en de natuurlijk balans verstoort.  

 

Een belangrijke geleider voor deze pulsen is water, water is dragend en de oorsprong van al het leven op onze planeet. Zonder water is er geen leven want elk levend organisme voedt zich in zijn tempo met een vloeistof om het lichaam van pompend bloed te voorzien. Overal vindt je water, ga maar is heel, heel diep graven in de Sahara, ik ben benieuwd wat men daar zal aantreffen. Ik kan je vertellen, sporen van water. Water is een natuurlijke bron van verspreiding van energie maar nu een van de aanwezige stoorzenders van allemaal. Door zendmasten in de zee en oceanen te plaatsen zorgt voor een enorme disbalans van de energie.  

Zo zie je op stranden waar de bruinvis normaal niet eens voorkomt hele zwermen aangespoeld liggen.  

Dat de balans verstoord is, is een feit, daar kunnen we met de mensheid niet omheen. Is de oorzaak alleen vervuiling van de lucht, nee het tijdperk waar we leven waarin internet en telefoon s de draak met ons steken. Door een groter netwerk, een sterker netwerk, met grotere hoeveelheden aan zendmasten met enorme zending zorgen we voor een versnelling aan de natuurlijke orde van klimaatverandering. Je zou kunnen zeggen dat de aarde in paniek raakt omdat we haar geen tijd geven om de natuurlijke selectie te handhaven zoals die bedoeld is. Ze krijgt dagelijks van de zendmasten pulsen terug die ze niet kwijt kan en die verstoring veroorzaakt van de pulsen die zij weer uitzendt. Ze raakt de connectie kwijt met het helaas en ons zonnestelsel, die in het vervolg het elekto magnetische veld vergroten en zo kometen begint aan te trekken. Kometen bestaan voor het grootste deel aan ijzer en mineralen.  

Wat ik dus wil zeggen, alles draait om natuurlijke selectie, en wij als mensheid zijne en kei in het verstoren van deze natuurlijke selectie. Want wanneer je één factor in de natuurlijke selectie verstoort of vernielt, dan heb je niet één probleem maar miljoenen aan problemen die zich achtereenvolgend aan ons laten zien.  

Het internet mag ons dan wel veel bieden zoals we denken en ons leven verrijken en verruimen. Maar vergeet niet, dat juist dat internet de grootste fraudeur is van al het leven hier op aarde.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.