Maansymbolen

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 03:30

Een nieuwe volle maan is gearriveerd en dat betekent weer een nieuwe ontwikkeling fase waarin we in onze levensreis in vertrekken. Een nieuwe tijd waarin er verschillende transities in onze persoonlijke ontwikkeling zullen plaatsvinden. Maar hoe weet je waar je op moet letten?  

Dit kan door middel van astrologie en natuurlijk het lezen van je horoscoop. Het kan ook nog op een andere manier en dat is door gebruik te maken van symbolen uit onze geschiedenis. Symbolen zijn communicatiemiddelen die sterk in verbinding staan met de andere wereld, ook wel bekend als de geestenwereld, het universum en met de lichtwezens die hierin huizen. Een eeuwen oude techniek die in de gehele geschiedenis van de mensheid terug te vinden is.  

 

Hoe werkt dat?  

Op de dag van de volle maan wil ik je vragen een moment van rust te nemen, dit kan door middel van mediatie zijn. Een wandeling of gewoon iets wat bij je past en waar je gedachte mee gevoerd kunnen worden met de stroming. Op het moment dat je in de vrije fase van het denken zit, denk dan aan een symbool. Het eerste symbool wat bij je opkomt is gerelateerd aan de nieuwe transitie periode van de volle maan.  

Dit symbool verteld jou dan meer over hoe je deze nieuwe periode van tijd kunt gaan doormaken. Waar je rekening mee moet houden, op welke vlakken bijvoorbeeld of waar het in deze nieuwe periode van tijd omgaat.  

Een makkelijk voorbeeld: het symbool van de godin verschijnt aan je of roept je in jouw gedachten. Dit zal dus betekenen dat je in de nieuwe volle maan periode meer moet letten hoe jij je neerzet als vrouw in onze samenleving. Ervaar je wel die vrouwelijke kracht die in je zit en hoe kan ik dit dan meer toepassen in mijn leven?  

Het is van belang dat wanneer zo een symbool aan je verschijnt, dat jij je goed inleest over de geschiedenis en de betekenis hiervan. Voel je een klik met een bepaald doel dat het symbool had in de vroegere tijden en nu nog, dan is dat jouw teken!  

Maar er is meer.  

Tussen twee volle manen in, komt er ook een dag dat er een nieuwe maan aan ons verschijnt. En deze nieuwe maan zal je een extra steuntje in de rug geven of meer details geven over hoe nu verder.  

Op de dag van de nieuwe maan vraag ik jou een getal in gedachte te nemen en welk getal er ook aan je verschijnt. Al bestaat dit cijfer uit 5 tekens, dat is allemaal oke. Als het om cijfers gaat, dan mag en kan alles. En waarom? Dat ga ik je nu uitleggen.  

Alle cijfers staan in verbinding met de tarotkaarten, die een deck hebben van 72 kaarten. Dus wanneer je een cijfer in gedachte krijgt van 2389, dan wil ik je vragen deze getallen bij elkaar op te tellen. Tot je op een cijfer zit die op of onder de 72 valt.  

2+3+8+9=22  

Het getal 22 zal dan verwijzen naar de kaart uit het tarotdeck en jou alle extra benodigde informatie geven om verder te gaan met deze nieuwe persoonlijke ontwikkeling, levensontwikkeling of liefdesontwikkeling.  

Je zal merken dat bij elke nieuwe volle maan transitie, er iets om je heen hangt wat je onrust geeft. Vaak zijn dat zelfs de onderwerpen waar je liever eigenlijk niet bij stil wilt staan op dat moment. Dit zijn de onderwerpen waarmee de volle maan en haar nieuwe transitie periode je mee op weg willen helpen.  

Ik wil je vragen dit een kans te geven, indien je nog onbekend bent met de volle maan en haar boodschappen. Of om deze als extra toe te passen in onbeantwoorde vraagstukken, problemen in je persoonlijke ontwikkelingen of op andere gebieden in je leven. De maan zal jou de oplossing geven die je zoekt en/of wat extra hulp geven die je nodig hebt.  

Dus laat onze mooie volle maan voor je stralen en maak gebruik van haar krachtige energie. Het geeft hoop en perspectief en onthoud dat je in het leven, de groei die je doormaakt eigenlijk geen fouten kan maken. Het zijn hulpstukken die je verder op weg willen helpen omdat je onderbewustzijn hierom vraagt. Zodat ook jij een nieuwe fase in je leven in kan luiden. Iemand die wijzer, slimmer, krachtiger en met meer zelfvertrouwen is. Iemand die meer in een lijn ligt met zijn echte eigen "ik". 

 

Met liefde,  

Lisa Maria de Hoogh

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.