De brief, laten we met ze allen schrijven

Gepubliceerd op 1 juni 2024 om 20:31

1 juni 2024 te Wassenaar 

 

Geachte minister-president, 

 

In dit schrijven wil ik vragen om uw aandacht, aandacht voor mijn ervaringen en het weten. Ik wil u attent maken op mijn visie voor de wereld en hoop dat u deze brief met aandacht zal lezen.  

Ik begin met het weten omdat dit voor mij makkelijker is om te verwoorden in deze brief. Met in mijn achterhoofd de angstige gedachten dat u mij nooit serieus zal nemen of niet wilt horen wanneer ik mijn gevoelens aan u uit.  

Het weten: 

Weten en geloven in liefde, in de mens en in hoop is een lastige combinatie kan ik u vertellen. Het extremisme van mijn hart is zo intens voor hoop, liefde, geluk en samenhang dat er een wil is in mijn hele wezen die zo krachtig en sterk is. Dat zij nooit en nimmer wil opgeven. Ik geloof in puurheid, samenwerking en rechtvaardigheid. Voor origine, en al lijk ik braaf. Ben ik van de oude stempel. Dat is immers hoe ik ben opgeleid, opgegroeid en ken van mijn huidige bestaan. Wanneer er onrecht wordt toegebracht door een externe partij, zal de andere partij de kans krijgen zich hiervoor te rechtvaardigen. De keus wordt aan hen gelaten hoe zij deze zal gaan toepassen. De keus is, liefde en vergeving, bestaat er door het extremisme geen liefde en vergeving meer. Dan krijgt deze de kans om wraak te nemen. Het is immers altijd de keus aan de persoon zelf om rechtvaardig te zijn of te kiezen voor de makkelijk weg. Dus indien die persoon, in dit verhaal de externe partij, kiest om kwaad te doen, bewust kwaad te doen. Dan zal deze de consequenties moeten dragen voor zijn gedrag. Het is een streven en ons doel om evenwicht en balans te behouden.  

Evenwicht en balans bestaan niet als een van de partijen niet de kans krijgt om zelf een keuze te maken. Er volgt of een vergeving en een afscheid of rechtvaardigheid en wraak. Zonder evenwicht en balans ontstaat er vernietiging. Niet alleen van bevolkingsgroepen maar van de gehele planeet, zoals u misschien al heeft gemerkt.  

De toedracht:

U heeft besloten bevolkingsgroepen, die het recht hebben op bestaan te folteren. Hen angst te bejegen in de ergste vorm. Want zelfs op plekken waar zij veilig dienen te zien of vrede dienen te ervaren weigert u van u manier van handelen af te stappen. Dit mag niet zo zijn!  

Er worden groepen mensen samengesteld, bekende en onbekende zodat de toedracht duister blijft om deze groepen mensen te stalken en angst aan te jagen. U maakt gebruik van technologieën die eigenlijk niet in uw handen had mogen vallen. U maakt gebruik van kennis die onmenselijk wordt toegebracht. Wanneer dit zou gebeuren op de plek waar ik vandaan kom, is afstraffing altijd noodzakelijk. Wij accepteren geen misbruik van kennis en macht. Dit uit zich in een vorm van verbanning, wij zullen nooit het leven van een ander ontnemen. Wij geven hen de keus van een nieuw begin.  

U kiest ervoor om gemeenschap en liefde te misbruiken, terwijl dit de essentie van het leven is. Het woord essentie wordt door u als grappig beschouwd, maar wij lachen u daarom uit. Want kijk is goed naar de plek waar u woont, de samenhang, de verbinding en het overleven met elkaar als een geheel. Is dat geen liefde, is dat geen pure vorm van essentie? Ook al bent u van mening van niet, u kunt niet zonder de ander. Want waar was u macht als u ons niet had?  

Dit wil niet zeggen dat u uw gedrag mag rechtvaardigen, dat is absoluut niet wat ik bedoel.  

Het gaat hier om Nederland en de afgedankte. Het gaat om mij en het eenzame bestaan dat ik leid. U staat toe dat er mensen in armoede leven, u staat toe hen hun huizen te ontnemen. U staat toe dat er gestalkt, misbruikt, mishandeld en verkracht mag worden. De regels in Nederland, de wetten die ervoor gelden en het bewijs dat geleverd dient te worden voor een nauwkeurige aangifte zijn zo nauwgezet. Dat het voor een slachtoffer onmogelijk maakt om wat hem of haar is overkomen te rechtvaardigen. U handelt pas volgens de wet van strafrecht indien het al te laat is en er zwaargewonden vallen en in het ergste geval de dood.  

Ik kom in deze brief op voor de afgedankte in onze maatschappij. Nederland wordt aangeschreven als een veilig land, waarin iedereen gehoord wordt en zijn vrije wil kan hanteren. Niks is minder waar en ik kan spreken uit ervaring. Wij leven volgens strenge regels en voor mensen zoals mij gelden die regels niet eens. Ben ik hierin zelfs de uitzondering en mag er blijkbaar mij van alles worden aangedaan. Zonder dat ik hierin voor mezelf kan opkomen. Zelfs redelijke zorg of een bezoek aan de huisarts omdat ik weer vergiftigd ben is uitgesloten. Ik word altijd afgedankt met een goede uitslag en ga met een kapot lichaam naar huis. Gelukkig, en ik mag dan echt van geluk spreken dat ik een buitengewoon fantastisch lichaam heb, die teert op de vruchten van de natuur.  

Dat wil niet wegnemen dat de zorgen, de stress, het leed en bovenal het enorme verdriet van de aangedane extreme pijn niet blijft sluimeren in het diepste van mijn hart. Want minister-president, mijn hart is verscheurd en aan elkaar gelijmd, mijn hart is gebroken en weer aan elkaar gelijmd. En dit gebeurt mij nu elke dag weer opnieuw en opnieuw en opnieuw. Helaas ben ik erachter gekomen dat ik daar niet de enige in ben. Ben ik wel de enige die erom bekend staat, maar er zijn er meer. En dit moet absoluut stoppen!  

Er hangt u iets boven het hoofd, ik voel het, ik neem het waar en ik hoor het. Dit is geen dreigement, maar wel een advies om met ze allen is eens om tafel te gaan.  

Verder hoop ik dat u eens de realisatie krijgt dat iedere bewoner van deze aarde en in dit geval ons Nederland. Het recht heeft op een veilig bestaan. Een bestaan van liefde en geluk! Hoe komt u erbij om de daklozen tehuizen in Alkmaar enkele jaren terug dicht te gooien, om hier vervolgens woningen van te maken vanwege woning te kort. Om hen als voorbeeld in dit plaatje te schetsen. U zet mensen bewust op straat en laat hen bewust sterven in de kou. Wat maakt u dat? Dit is een hele harde vraag. Waarom ik dit zo vraag is omdat ik me afvraag of u hier wel eens bij stil heeft gestaan.  

U laat kwade mensen op straat hun gang gaan, die voor vernietiging, overlast en ziektes zorgen binnen de maatschappij. Zelfs omstanders en mensen die buiten dit hele gebeuren staan zijn nu slachtoffer van deze praktijken. Omwille wetens handelen zij door leugens en maken zelfs ook zichzelf ziek. U moet ingrijpen, want anders bent u meer dan alleen minister-president.  

Ik ben het zat dat Nederland als het veilige oord wordt gezien, waarin ieder een gelukkig bestaan kan leiden. Waar Nederland zorgt dat ieder van ons in redelijke welvaart kan overleven. Maar u zet mensen die in Nederland geboren zijn of met een goed hart hier hun toevlucht zochten buiten spel. Dat maakt u een leugenaar en heel de Nederlandse overheid wordt hiermee als leugenaar aangesproken.  

Kijk ik snap het, het is haast een onmogelijke taak om echt iedereen tevreden te houden. Daar ben ik me echt van bewust. Maar de acties die door de Nederlandse overheid worden uitgevoerd zijn in mijn optiek echt walgelijke keuzes. Wat u toestaat of voor kiest toe te staan is echt vreselijk en onmenselijk. Er moet echt iets veranderen in Nederland en dan spreek ik voor de mens. Wanneer ik voor mezelf spreek, dan spreek ik van een eis. Ik eis zoals in de grondwet geschreven staat een eerlijke en rechtvaardige behandeling. Waarin ik de privacy verschaft krijg waar ik recht op heb.   

Buiten de wensen, geef ik u de keus om op uw manier te reageren. Toch wens ik een reactie die gepast is omwille van de mensheid, de ziel en het hele aardse bestaan.  

Al hopend met de liefde in mijn hart voor een kans in samenhorigheid, verblijf ik.  

Met vriendelijke groet,  

 

Lisa Maria de Hoogh aka Î…She is".  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.